Om oss

Bilcentralens affärsidé är att sälja prisvärda begagnade bilar. Att köpa bil från oss ska vara tryggt, enkelt och med ett personligt engagemang för varje kund. Vi finns även där för kunderna om något oförutsett händer med den nyinköpta bilen men vi tar även hand om allt som rör bilen efter ett köp. Bilcentralen bygger på ett helhetskoncept. Varje kund ska känna sig betydelsefull. Vi ska arbete efter våra ledord tryggt, enkelt och personligt för att skapa långsiktiga relationer och nöjda kunder. 

Våra värdeord

Tryggt

Hos bilcentralen ska du som kund handla säkert och fördomsfritt. Vi är medlemmar i Motorbranschens Riksförbund (MRF) och är en Carfax Advantage Dealer för en tryggare affär. Vi erbjuder gratis Carfax rapport och varudeklaration på alla våra bilar. Dessutom ingår alltid MRF-garanti på våra bilar och det går att köpa till ytterligare garanti via Autoconcept upp till 36 månader. Alla våra bilar har fått en noga genomgång av vår etablerade verkstad där Bilcentralen utför en Fordonskontroll och där förartest alltid ingår. Hos Bilcentralen är alla samtliga bilar försäkrade när de rullar ut. I samarbete med Trygg-Hansa, Folksam och Länsförsäkringar så erbjuder vi våra kunder 2 till 12 veckor försäkring.

Enkelt

Hos Bilcentralen ska det vara enkelt att köpa bil. Vi erbjuder olika finansieringsmöjligheter och försäkringsalternativ. Alla våra bilar i lager är leveransklara, med andra ord får kunden med sig sin nyinköpta bil samma dag. Hos oss handlar du prisvärt. Vår vision är att erbjuda mest bil för pengarna och vår mission är att alla ska ha råd med att äga en bil. I samarbete med DNB finans, Santander Bank, Wasa kredit och Svea Ekonomi ser vi till att erbjuda marknadens bästa ränta på 2,95 % på våra samtliga objekt men även till konkurrenskraftiga priser.

Personligt

Vi är personliga i alla våra möten, varje gång. Vi finns här för dig som kund hela vägen. Från en tanke till ett ägande. Vi tar hand om era bilar, visuellt och maskinellt även efter ert köp. Tar du flyget eller tåget till oss, så hämtar vi er på flygplatsen eller tågstationen.