BMW Göteborg

Bilservice enligt din BMW:s servicebok eller tillverkarens rekommendationer – lyser din servicelampa? Då är det dags för bilservice, Bilcentralen vet vad du och din BMW behöver! Vår service sträcker sig från enkla åtgärder som byte av olja och filter till mer omfattande tjänster som grundläggande basunderhåll och fullständig originalservice. Vi följer noggrant tillverkarens rekommendationer och använder ett BMW-serviceprotokoll som är anpassat efter din bil, dess utrustning och aktuella serviceintervaller baserade på körsträcka.

BMW service i Göteborg

Är din bil 3 år eller äldre? Då är vår bilverkstad det perfekta valet för dig. Vi specialiserar oss på att ge din BMW den bästa servicen enligt tillverkarens rekommendationer. Om din servicelampa lyser eller om det är dags för en vanlig service, så är vi här för att hjälpa dig och din BMW på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder allt från oljebyte och filterbyten till grundläggande och fullständig service, allt i enlighet med tillverkarens specifikationer och rekommendationer. På Bilcentralen följer vi noga BMW:s serviceprotokoll för att säkerställa att din bil får den omsorg den förtjänar, med hänsyn till dess ålder, utrustning och aktuella serviceintervaller baserade på körsträcka.

Vi är en BMW specialiserad bilverkstad och ett billigare alternativ till en BMW auktoriserad bilverkstad som utför originalservice och bilreparationer på din BMW/Mini. Hos oss finner du mekanisk/service verkstad, däckhotell och däckverkstad för flera olika bilmärken – alltid bra priser!

Vår BMW service innebär att vi går igenom en omfattande lista med kontrollpunkter som ingår i BMW specifika serviceschema för just din bilmodell.

Exempel på tjänster vi utför på er BMW i vår verkstad är nedan:

  • Service ink. Inskrivning i den elektroniska serviceboken
  • Kodning/Programmering
  • CarPlay Aktivering
  • Eftermontering
  • Motoroptimering
  • Upplåsning dolda funktioner
  • DVD Motion mm..
BMW Verkstad i Göteborg

DIN BMW – VÅRA SPECIALISTER

Alltid billigare än auktoriserad BMW bilservice!

Är det dags att ta hand om din BMW? Behöver den servas eller repareras? Har du fått anmärkningar vid besiktningen som behöver åtgärdas? Då är det dags att boka tid hos oss på Bilcentralen för fasta och transparenta priser på bilservice och reparationer. Vi välkomnar din prisförfrågan och strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Våra nöjda kunder berättar att hos oss kostar det mindre men levererar minst lika bra, om inte bättre, resultat.

Vad gäller kostnaden för BMW service, erbjuder vi snabba och enkla prisuppgifter direkt online.

Vi ser fram emot att välkomna dig och din BMW till vår bilverkstad i Göteborg!

Ring oss på 031-13 81 11

Eller kontakta oss online!